7284 1612 00 Fodhviler konsol

Log ind her for at købe
Lager: På lager

Fodhviler konsol fra NTS, som er en 2 klasse. Den kan monteres, men efter montering peger jernet, hvor fodgummi skal monteres, ca. 20 grader skråt op af. Dette bevirker at dine fødder ikke hviler 100% vandret, som på original fodkonsol. På billederne nr. 2 og 3 kan du se forskellene på NTS produkt og den originale fodhviler konsol. På billede 4 kan du se, at NTS fodhviler konsol er 2 mm bredere end original, hvilket, hvis det ikke tilpasses, kan bevirke at fodgummi kan være svært at montere og kan bule ud.

NTS´s model er desværre den eneste man pt. kan få på markedet, så derfor har vi tilføjet produktet i vores varesortiment, præcis som flere andre forhandlere har samme produkt i deres sortiment. 

NB. Hvis man har adgang til ilt og gas eller en presser, kan fodhviler konsol naturligvis bukkes, så den passer 100% vandret. En anden mulighed er at save et lille hak ind i undersiden, og bukke vinklen vandret i et skruestik, og efterfølgende svejse under bunden. Dette kan udføres, således det ikke kan ses, men fodhviler konsol skal dog, efter tilpasningen, males igen.